Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - رئيس سازمان دامپزشکي کشور گفت: سال گذشته با نظارت بازرسان اين سازمان در مجموع سه هزار تُن (سه ميليون کيلوگرم) فرآورده خام دامي، از چرخه مصرف انساني خارج شد.

عليرضا رفيعي پور روز چهارشنبه در حاشيه بازديد از کشتارگاه صنعتي سنندج و در گفت و گو با خبرنگاران و اصحاب رسانه کردستان اظهار کرد: در سال 96 در مجموع 12 ميليون راس دام سبک و سنگين در کشتارگاه هاي کشور ذبح شده و بازرسان دامپزشکي سه هزار تُن (سه ميليون کيلوگرم) فرآورده خام دامي غيرقابل مصرف را کشف و از چرخه مصرف خارج کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: اين مقدار فرآورده خام دامي غيرقابل مصرف در صورتي که وارد چرخه مصرف مي شد، مي توانست 40 ميليون وعده غذايي ناسالم و بيماري زا براي شهروندان باشد.
وي يادآور شد: در تمامي کشتارگاه هاي کشور بازرسان در سه مرحله قبل از کشتار، حين و بعد از کشتار بر لاشه دام نظارت مي کنند و در صورت مشاهده هر گونه علايم بيماري، گوشت دام از چرخه مصرف خارج مي شود.
رئيس سازمان دامپزشکي کشور به شهروندان اطمينان داد که فرآورده هاي خام دامي که در کشتارگاه با نظارت بازرسان اين سازمان ذبح شده و مهمور به مُهر دامپزشکي باشد، کاملا` سالم و بهداشتي است.
** 3400 اکيپ بازرسي و نظارت دامپزشکي در طرح تشديد نظارت بر بازار حضور دارند
رئيس سازمان دامپزشکي کشور گفت: 2 هزار اکيپ بازرسي و يک هزار و 400 اکيپ نظارت دامپزشکي در طرح تشديد نظارت بر بازار فرآورده هاي خام دامي کشور حضور دارند.
رفيعي پور اظهار کرد: طرح تشديد نظارت بر بازار نوروز به مدت 20 روز و از 25 اسفند 96 شروع شده و تا 15 فروردين امسال ادامه دارد.
معاون وزير جهاد کشاورزي اضافه کرد: در اين طرح، بازرسان و کارشناسان دامپزشکي بيش از 2 ميليون نظارت را بر مراکز توليد و عرضه مواد خام دامي انجام مي دهند.
وي يادآور شد: به طور ميانگين سالانه در اين طرح تشديد نظارت نوروزي بر مراکز توليد و عرضه مواد خام دامي، بيش از يک هزار تُن (يک ميليون کيلوگرم) فرآورده خام دامي غيرقابل مصرف کشف و ضبط مي شود.
**سال 96 کانون هاي بيماري دامي در کشور 18 درصد کاهش يافت
رئيس سازمان دامپزشکي کشور گفت: سال 96 کانون هاي بيماري دامي در کشور در مقايسه با سال قبل در مجموع 18 درصد کاهش يافته بود.
رفيعي پور افزود: سال 95 در مجموع هفت هزار و 900 کانون بيماري دامي در کشور شناسايي شده بود که در سال 96 اين تعداد، به 6 هزار و 500 کانون کاهش يافت.
وي اضافه کرد: اين کانون هاي بيماري شامل بيماري هاي دامي و بيمارهاي مشترک دام و انسان مانند لمپي اسکين، تب برفکي، تب مالت، آبله و شاربن(سياه زخم) بود.
به گفته وي اين کاهش 18 درصدي کانون هاي بيماري نشانه عملکرد خوب دامپزشکي و دستگاه هاي مربوطه براي مهار و کنترل بيماري هاي دامي و جلوگيري از زيان رساندن به دامداران است.
معاون وزير جهاد کشاورزي با اشاره به شيوع بيماري آنفلوانزاي فوق حاد پرندگان افزود: اين بيماري در 2 سال گذشته در واحدهاي مرغداري برخي استان هاي کشور شيوع پيدا کرد و موجب بروز خسارات و تلفات در اين واحدها شده است.
وي تاکيد کرد: اگر واحدهاي مرغداري تمام شرايط بهداشتي را رعايت کنند و واکسيناسيون طيور به صورت مرتب انجام شود، بيماري آنفلوانزاي فوق حاد پرندگان به راحتي قابل کنترل است.
در اين بازديد رئيس سازمان دامپزشکي کشور و جمعي از مسئولان استاني از بخش هاي مختلف کشتارگاه صنعتي دام سنندج شامل بخش ذبح، آيش برداري، شستشو، تونل انجماد انگلي، پيش سردکن و سردخانه بازديد کردند.
کشتارگاه صنعتي دام سنندج با ظرفيت اسمي کشتار 100 راس دام سنگين و يک هزار راس دام سبک، يکي از واحدهاي صنعتي پيشرفته کردستان و حتي کشور است.
هم‌اکنون اين کشتارگاه با نصف ظرفيت خود در حال فعاليت است و 115 نفر به طور مستقيم در آن اشتغال دارند.
عمليات ساخت کشتارگاه صنعتي دام سنندج سال 79 و براساس مجوز هيات وزيران و همزمان با پنج استان کشور و با اعتبار 110 ميليارد ريال آغاز شد و سال 89 به بهره برداري رسيد.
بازديد از کشتارگاه دام صنعتي و واحدهاي توليدي دام و ديدار با استاندار کردستان و مسئولان دامپزشکي استان از برنامه هاي سفر رئيس سازمان دامپزشکي کشور به کردستان است.
3020
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان صبح سه‌شنبه در نشست با فرماندار شهرستان کنگان اظهار کرد: دامپزشکی در انجام خدمات در مدیریت و بهداشت بیماری‌های دامی در سال گذشته اقدامات خوبی داشته است.

وی با اشاره به عملیات واکسیناسیون بر علیه بیماری‌ها، اضافه کرد: هدف گذاری و اقدام سریع در خصوص جمع آوری سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر از موضوعات ضروری است.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر تاکید کرد: ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی و برطرف کردن مشکلات کشتارگاه دام از موضوعات مهم در این حوزه است.

وی بیان کرد: همچنین سیاست گذاری در راستای اقدامات بهداشتی در راستای پویایی اقتصاد دریا محور و نظارت‌های بهداشتی در این زمینه بخصوص پرورش ماهی از دیگر موارد مهم مطرح شده در این نشست بود.

فرماندار کنگان نیز ضمن بر شمردن خدمات ارزنده دامپزشکی در حفظ و صیانت از سلامت مردم اظهار داشت: به مجموعه دامپزشکی به علت حساسیت بالای کار در تأمین امنیت غذایی و سلامت سفره غذایی مردم، نگاه ویژه ای دارم.

کد خبر 6098889

دیگر خبرها

  • رفع ناترازی بنزین در گرو کوتاهی دست سودجویان
  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند