Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: براساس آمار غیر رسمی سه و نیم میلیون نفر در خارج از کشور واجد شرایط رای دادن هستند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، خطیب زاده در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران که با تعداد محدود و رعایت دستور العمل‌های بهداشتی مرتبط با کرونا برگزار شد، افزود: در آستانه انتخابات مهم ریاست جمهوری هستیم و این انتخابات سرنوشت ایران را در حوزه کلان رقم می‌زند، مردم ایران در بزنگاه‌های تاریخی خوش درخشیده اند و به دست خودشان سرنوشت خودشان را تعیین کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق‌های رای اراده مردم را به منصه ظهور می‌رساند.

وی ادامه داد: امیدوارم مردم چه آن‌ها که تصمیم گرفته اند چه آن‌ها که هنوز تصمیم نگرفته اند، روز جمعه پای صندوق‌های رای حاضر شوند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: براساس قوانین جمهوری اسلامی ایران فارغ از اینکه در کجای کره خاکی هستند باید امکان شرکت در انتخابات را داشته باشند و مسئول برگزاری انتخابات در خارج از کشور وزارت امور خارجه است. سازوکار نظارت بر انتخابات هم مثل داخل، در خارج از کشور برقرار است.

خطیب زاده گفت: از ۶ ماه قبل این فرایند آغاز شده است و از آذر ماه گذشته دستور العمل‌ها را ابلاغ کرده‌ایم. بر اساس آمار غیر رسمی سه و نیم میلیون نفر واجد شرایط رای دادن در خارج از کشور داریم و از فروردین ماه سعی شد تمام نیاز‌های نمایندگی‌ها تامین شود؛ با حضور نمایندگان وزارت کشور و شورای نگهبان یک میلیون تعرفه به نمایندگی‌ها ارسال شده است. در اول اردیبهشت مدیر کل کنسولی وزارت خارجه به عنوان رئیس ستاد انتخابات در خارج از کشور منصوب شده است.

وی همچنین اعلام کرد: بیش از ۲۰۰ نفر ناظر شورای نگهبان هم به تمام نمایندگی‌ها فرستاده شده اند.
این دیپلمات ارشد کشورمان اعلام کرد: در تمام کشور‌هایی که دارای نمایندگی هستیم یک یا دو شعبه اخد رای داریم، و فقط در کانادا اجازه استقرار شعبه اخذ رای نداشتیم و در دوره‌های قبل هم اینگونه بوده است. امکان برگزاری انتخابات در کانادا را نداریم. شهر‌های مرزی آمریکا با کانادا امکان اخذ رای دارد. برچسب ها: خطیب زاده ، سخنگو ، وزارت خارجه ، انتخابات ، صندوق های رای

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: خطیب زاده سخنگو وزارت خارجه انتخابات صندوق های رای خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۴۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی (۱۱ اسفندماه) سال گذشته برگزار شد که پس از شمارش آرا از سوی ستاد انتخابات، برخی از حوزه‌های انتخابیه به دور دوم کشیده شد که طبق اعلام وزارت کشور قرار است دور دوم انتخابات مجلس (جمعه آتی ۲۱ اردیبهشت‌ماه) برگزار شود.

بنابر روایت تسنیم، در دور اول انتخابات ۲۴۵ نماینده به مجلس راه یافتند و ۹۰ کاندیدا در دور دوم انتخابات بر سر ۴۵ کرسی و تعیین تکلیف ۲۲ حوزه انتخابیه به رقابت خواهند پرداخت.

در این گزارش به اسامی باسابقه‌ترین نمایندگان مجلس که چهار دوره و بیشتر نماینده مجلس بوده‌اند و به مجلس دوازدهم نیز راه‌یافته‌اند و دوره‌های انتخابیه آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

**نمایندگانی که بیشترین حضور را در مجلس داشتند:

ردیف نام حوزه انتخابیه ادوار
۱ محمدمهدی مفتح تویسرکان چهارم، پنجم، هفتم، هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم: ۸ دوره
۲ حمیدرضا حاجی‌بابایی همدان پنجم، ششم، هفتم، هشتم، دهم، یازدهم و دوازدهم: ۷ دوره
۳ سید محمد موحد دهدشت چهارم، پنجم،‌ ششم، هفتم، یازدهم و دوازدهم: ۶ دوره
۴ علاءالدین بروجردی لارستان ششم، هفتم، هشتم، نهم، دهم و دوازدهم: ۶ دوره
۵ حسینعلی شهریاری زاهدان دوره‌های هفتم تا دوازدهم: ۶ دوره
۶ مسعود پزشکیان تبریز

هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره

۷ شهباز حسن‌پور کرمان هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره
۸ محمدرضا رضایی‌کوچی جهرم هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره
۹ جبار کوچکی‌نژاد رشت هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره

همچنین تعداد ۸ نماینده نیز هستند که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند و سابقه ۳ دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند؛ ضمناً ۱۱ نفر عضو مجلس جدید شده‌اند که سابقه ۲ دوره نمایندگی را دارند.

بر اساس این گزارش، در مجلس دهم مصوبه‌ای مبنی بر ممنوعیت نمایندگی بیش از ۳ دوره مطرح شد که با مخالفت شورای نگهبان مواجه و رد شد. در مجلس یازدهم و در جریان بررسی طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات مجلس ماده‌ای از آن بسیار در رسانه‌ها بحث برانگیز شد، در تبصره ۳ ماده ۱۲ طرح مذکور عنوان شده بود که ثبت‌نام داوطلبانی که تجربه سه دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند ممنوع شود که این ماده نیز از طرح حذف شد.

کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس مصوب کرده بود که ثبت‌نام داوطلبان با سابقه سه دوره نمایندگی ممنوع است ولی این سوال پیش می‌آمد که نمایندگانی که سابقه چهار دوره نمایندگی و بیشتر را دارند چه می‌شود؟ آیا اینکه منظور سه دوره متناوب نمایندگی است یا اینکه سه‌بار در مقاطع مختلف نماینده بوده است. با توجه به ابهامی که وجود داشت این تبصره از طرح حذف شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903735

دیگر خبرها

  • برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت
  • ۱۸۵ هزار نفر در مغان واجد شرایط رأی دادن هستند
  • البرز در حوزه صادرات جهش بزرگی را رقم زد
  • شناسایی ۱۸۵ هزار نفر واجد شرایط در حوزه انتخابیه شمال اردبیل
  • ۲۷۰ هزار گنبدی واجد شرایط رای دادن هستند
  • روسیه در واکنش به تهدید انگلیس، حمله به تاسیسات این کشور را حق خود دانست
  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • ۲۸۹ هزار نفر از اهالی خراسان جنوبی واجد شرایط رأی دادن هستند
  • وزارت کشور دور اول انتخابات مجلس تیمی را روانه مشهد کرد